Астролозите категорични: Това са най-умните жени от Зодиака

Отдавна мина времето, когато жена е била разглеждано просто като домашен прислужник на пълно работно време. Днес съвременната жена е силна, еманципирана и развиваща се. А ако тя е и умна, тогава работата става още по-сериозна. Кои обаче са най-умните зодии при жените в Зодиака?

Днес много мъже се плашат от умните жени. Те не са хапка за всяка уста. Умната жена изисква да вложиш много повече от себе си във връзката. Тя ще изисква и мъжът до нея да се развива, да бъде успешен и никога да не стои на едно място. И разбира се – и той самият да бъде умен, за да имат общи теми на разговор.

Нека погледнем към Зодиака и видим кои са най-умните жени в него.

Овен

Още от дете Овенът прави впечатление на адски проницателен. Жените от този зодиакален знак лесно се превръщат в лидери, което им харесва. Подобни жени са готови да се изправят лице в лице с трудностите и да се справят с тях. Понякога дори им се налага да се държат като мъже. Единственият им недостатък е тяхната наивност. Но винаги казват истината в очите, което не се харесва на всеки. Несправедливостта ги вбесява. Жените от този зодиакален знак са обикновено уравновесени.

Скорпион

Жените Скорпион имат едновременно мъжки и женски черти на характера. Те имат много силна интуиция и винаги ще усетят, когато някой се опитва да ги измами. Или когато нещо не е наред с близките им. Интуцията им често е тяхното голямо предимство. Тези жени много лесно разпознават лъжата, бъдете внимателни с тях. Скорпионите са отмъстителни и няма да ви оставят, докато не ви накарат да си понесете заслуженото. С тях шега не бива.

Козирог

Природата е дала на жената Козирог особена упоритост, която им помага да продължават напред и да изпълняват целите си. Жената от този зодиакален знак е като същински Терминатор – тя не просто ще върви към мечтите си, а ще срутва всичко по пътя си. Тези жени имат особен характер и често го проявяват. Не си мислете, че те ще забравят моментите, когато сте ги обидили или сте проявили неуважение. Паметта им е перфектна и те винаги помнят всичко. Ако не се отнасяте с тях с нужното уважение, то вие просто нямате шанс.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *