Жорж Ганчев е в болница, бори се за живота си

Жорж Ганчев е приет в болница „Света Екатерина“ със съмнение за инфаркт. В момента бившият политик се бори за живота си, потвърди шефът на болницата проф. Генчо Начев.

Той допълни, че в момента на Ганчев се правят различни изследвания, които да установят състоянието му. И да се стартира адекватно лечение.

78-годишният Жорж Ганчев е припаднал на паркинга на „Ал. Батенберг“. Веднага е бил подаден сигнал към спешната помощ. По предварителна информация, политикът е получил остър и масивен инфаркт, но е бил контактен.

Жорж Ганчев Ганчев (с рождено име Георги Ганчев Петрушев) е български политик, многократно кандидат за президент, народен представител, основател и председател на Българския бизнес блок), български и британски фехтовач (състезател и треньор), британски и американски театрален и кинодеец (актьор, режисьор, сценарист, драматург, продуцент), американски и български писател. Ганчев е и бивш сътрудник на Второ главно управление на Държавна сигурност между 1970 и 1990 г. с псевдоним „Жорж“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *