Жената на Боян Петров заклейми хейтърите, вижте какво написа

Жената на останалия под осемхилядника Шиша Пангма Боян Петров – Радослава Ненова, излезе с нова емоционална публикация в социалната мрежа. С написаното тя показва, че не й пука от хейтърите, опитали да я подразнят с неподготвени изказвания, пише Блиц.

Към публикацията Ненова добави снимка с множеството дневници, писани от Боян и от нея покрай съвместните им пътувания по чудните кътчета на планетата.

ПУБЛИКАЦИЯТА НА РАДОСЛАВА НЕНОВА:

„Вчера беше 24-ти май, на снимката са част от дневниците които сме писали с Боян по време на наши пътувания. Има значение за какво се ползва тази кирилица… много приятели са се разстроили от някакъв хейт, писан на същата тази кирилица. Уверявам ви, че получавам хиляди писма и не съм прочела до тук нито едно лошо, не е имало нито една затворена врата, а на улицата непознати ме спират за да ме гушкат или стиснат ръка. Положението не е толкова зле, просто добротата е винаги по-дискретна. Ако разминете някой да пръска жлъчна омраза – не му се ядосвайте, а се помолете за него, както се прави за един паднал човек.“

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *