Емилия ни разплака с песента, която посвети на починалия Феди (ВИДЕО)

Поп-фолк певицата Емилия ни трогна с песента „Завинаги“, която посвети своя загинал доведен син Феди Башур.

Както е известно, 19-годишният Феди загина трагично по време на катастрофа. Той бе син на Жорж Башур – настоящият приятел на Емилия.

Ето какво написа Емилия в социалната мрежа Фейсбук:

“Чувствам,че трябва да напиша тези няколко изречения и да благодаря първо на мъжа до мен – най-силният човек,който познавам и се възхищавам!На цялото семейство на Федка,че дадоха съгласието си за тази песен!На моят толкова близък човек Светльо – за всичко,което прави за мен,на Мариета Ангелова – за прекрасния текст,на Даниел Ганев – за разкъсващия аранжимент на Ники Скерлев,че засне това,което искахме,на момчетата,които бяха около нас и помагаха за всичко по време на снимките,на Тони,Цецо и Момчил за безупречния ми външен вид и на всички от Пайнер и Планета,които винаги са зад мен ! За мен тази песен е повече от специална и беше тежко докато работихме по нея…….И винаги ще бъде част от моя действителен живот!Знам,че има много хора,които имат същата съдба и дано слушайки тази песен,сълзите омекотят болката им.Докато имаме сълзи в очите,все още сме хора и все още имаме сърца“.

Определено песента „Завинаги“ на Емилия е трогваща и ще ви накара да се разчувствате. Истината е, че смъртта на едно 19-годишно момче няма как да не бъде трагедия.

Чуйте я:

loading...

One thought on “Емилия ни разплака с песента, която посвети на починалия Феди (ВИДЕО)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *