Дъщерята на Фатик проговори за баща си

Дъщерята на покойния Фатик Александра Тюркмен проговори за своя баща. Младата жена даде интервю за предаването „Събуди се“ в ефира на Нова телевизия.

Днес Александра живее в Ню Йорк и се издържа напълно сама. Тя работи за модна компания, плаща сама наема си и гледа смело напред в бъдещето.

„Категорично не искам да ме свързват с името на баща ми или майка ми. Те никога не са ме глезили. Бях последното дете в класа, което получи GSM. Бях гледана строго, но имах хубаво детство“, сподели Александра.

„В момента живея в Ню Йорк. Работя за една много известна дизайнерка. Преди това бях фейсконтрол в едно заведение. Заминах там на бригада и много ми хареса. Реших да остана. Никой не ми помага. Никой не ми е дал един долар. Сама се издържам и си плащам всичко. Най-много ми липсват семейството и приятелите. Майка ми е най-добрата приятелка. Най-глупавото нещо, което съм правила е, че нарочно катастрофирах с кола“, каза още тя.

Говорейки за своя баща – Фатик, Александра сподели:

„За мен татко е най-великият човек. Със сигурност имаше кусури, както всеки нормален човек. Никога не съм си мислила какво ще му кажа, ако мога да го видя сега. Най-вероятно ще му се скарам и ще му се ядосам, че не е с мен. Аз преживях най-тежко случилото се него. Има много странни и злобни хора в България. Преди да замина за Ню Йорк един човек дойде и ме заля с уиски, защото му било писнало от глезли. Имала съм много странни случки, но се движа без охрана“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *