Голяма трагедия сполетя Лили Иванова! Вижте каква!

Голяма трагедия сполетя Лили Иванова – преди дни на 80 години почина нейната сестра Магда. Тъжната вест сподели близък до примата, съобщава „Таблоид” .

„Лили е съсипана след кончината на най-близката й родственица, за която полагаше неимоверни грижи”, отсече източникът.

Въпреки ужаса обаче Лили успяла да запази присъствие на духа и сама да организира погребението на сестра си. По изричното желание на звездата церемонията е минала тайно и с присъствието само на шепа близки хора. Пак по нейна прищявка точният ден на кончината остана тайна. Каката, която е с три години по-възрастна от иконата на българската естрада, е погребана в частен траурен парк в София.

„Лили бе категорична, че не желае гробът на Магда да е в родния Кубрат, тъй като няма намерение на бие по 400 км, само за да запали свещ и положи свежи цветя пред последния дом на сестра си”, обясни запознатият с драмата.

Засега не са ясни причините за кончината на Магда.   В артсредите обаче се говори, че 80-годишната дама се е залежала в панелния си апартамент в столичния кв. „Банишора” след дълго боледуване. Затова и в гилдията спекулират, че вероятно Магда си е отишла заради общо изтощение вследствие на болежките. Въпреки че Лили и Магда години наред не си говореха, смразени поради неуредени спорове за наследствени имоти, последните две петилетки двете отново се сближиха по сестрински.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *