Гери-Никол като Лейди Гага в „Като две капки вода“! (ВИДЕО)

Идолът на тийнейджърите Гери-Никол направи първото си участие в най-обичаното предаване в България – „Като две капки вода“. Младата певица трябваше да влезе в образа на поп иконата Лейди Гага, за да изпълни нейния голям хит „Bad Romance“.

Типично за Лейди Гага, Гери Никол трябваше да се държи леко откачено на сцената, комбинирайки пеене и танци. А това не е никак лесна задача.

Видя се, че и самата Гери имаше някои проблеми с изпълнението, като на моменти тя видимо оставаше без въздух. Като цяло можем да кажем, че изпълнението ѝ май не бе от най-добрите за вечерта.

Това пролича и от оценките на журито, като тримата оценяващи не ѝ дадоха особено висок резултат. Тя обаче получи много гласове от феновете си.

Видимо бе, че и самата Гери-Никол не се чувстваше особено доволна от изпълнението си. Тя почти не се усмихна до края на вечерта, а изражението ѝ остана каменно. Младата певица единствено може да се надява, че в следващите предавания ще успее да се представи по-успешно. А и бе видимо, че се притеснява от дебюта си в предаването.

Иначе вечерта бе спечелена от поп-фолк певеца Константин, който влезе в кожата на Наско от Б.Т.Р. и изпълни песента „Спасение“.

А вие как бихте оценили превъплъщението на Гери-Никол като Лейди Гага в първото шоу „Като две капки вода“ за сезона?

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *