Гадателката Николета прогнозира политическа криза у нас

Една от известните гадателки на България Николета Йорданова сподели, че очаква у нас да се възцари политическа криза в най-скоро време.

Николета е позната на българите от известно време насам, след като спечели ТВ предаването „Ясновидци“. Тя довери, че според нея политическата обстановка в България няма да бъде стабилна в близко бъдеще.

Според нея, една от управляващите партии в коалицията ще се разцепи на две. „Не мога да кажа в какъв период на време ще стане това. Няма да има предсрочни избори. В момента се атакуват един друг, но няма да има оставки“, прогнозира Йорданова.

Николета Йорданова също така прогнозира, че наводненията у нас няма да спрат в скоро време.

„За съжаление в България наводненията няма да спрат, направи прогноза ясновидката ни. „Това го казах още миналата година. Това са природни катаклизми, за които българите имат вина, заради изсичането на горите“.

Тя заяви, че е успяла да „види“ страшните пожари в Гърция, които взеха много жертви.

По думите й преди 4-5 дни е чула глас, който й е казал три пъти „Пожарната идва“. „Това е един вид атентат“, категорична бе тя. Тя обаче успокои, че други бедствия засега не вижда. Това обаче няма да продължи дълго. „Ще чакат нещата да се поуспокоят и пак ще ги атакуват“, каза тя.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *