Вижте кои са доказателствата, че сте имали предишен живот

Прекалено много хора са убедени, че човек има далеч не само един живот на земята и всеки следващ зависи от това какви сме били в предходния. Някои будисти смятат, че душата се преражда, докато достигне съвършено просветление. Искате ли да разберете дали вашата душа и друг път е била на тази планета? Вижте доказателствата, които сочат, че сте имали предишен живот.

Страх без причина

Психолози смятат, че човешките фобии лесно могат да бъдат обяснени. Ако се страхувате от вода или летене например, това може да означава, че сте имали трагични събития в минал живот, свързани с тези страхове. Или казано по-просто: душата ви се плаши, че това може да се случи отново.

Силна интуиция

Сигурно сте срещали млади хора, които обаче са толкова мъдри, че чак не ви се вярва. Често те се доверяват на интуицията си и по този начин насочват спомените си към миналото. Изглеждат така, сякаш са живели много и са видели много в този живот. А най-вероятно са правили всичко това в миналите.

Повтарящи се сънища

Ако често сънувате еднакви неща, душата ви може да „превърта“ моментите, които са важни за нея. Така един най-обикновен сън може да ви разкрие история от миналото.

Дежавю

Ако не сте за пръв път на земята, много събития, които ви се случват за пръв път, може да ви се струват познати. Това е просто защото вече сте ги преживявали, но в друг живот.

Съпричастност

Ако сте били подложени на големи страдания в миналото, вие сте натрупали прекалено много емоции и е твърде възможно сега да сте чувствителни към всичко, което ви заобикаля. Ето, че вече имате обяснения защо плачете дори на реклами например.

Слабост към мистика и философия

Ако гледате на живота твърде философски и ако сте привлечени от мистични неща, то може би търсите смисъла на живота, за да поправите грешките от миналото.

Безгрешност

Специалистите вярват, че душата е анализирала грешките от миналото и в настоящия живот ви помага да имате по-малко пропуски.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *