Валери Симеонов: bTV е собственост на „селски фризьорски салон“

Вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов направи интересно изказване по адрес на една от националните телевизии bTV.

Един от лидерите на Патриотичния фронт заяви, че собствеността на телевизията е с неясен произход. Той заяви, че екипът му е направил разследване, според което bTV е собственост на „селски фризьорски салон“ в офшорка.

“Ами знаете ли, например, че bTV е регистрирана в офшорна зона и когато отидохме да видим адреса, се оказа фризьорски салон. bTV е собственост на фризьорски салон!“, оповести резултата от разследването си Симеонов.

Симеонов тръгна от журналистически и граждански питания кой е реалният собственик на концесионера на ски зоната в Банско – „Юлен“ АД, мина през собствеността на националната телевизия bTV и стигна до възмущение от всички медии, които не отразили в пълнота (разбирай, според него избирателно) сутрешното участие на вицепремиера в тв „България он ер“. Критики и препоръки отнесе и прокуратурата, която иначе е в рамките на независимата (би трябвало поне) съдебна власт.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *