Българските звезди, които са били пребивани от бой от мъжете си

Певиците Рут Колева и Сани Алекса са изяли най-много шамари от половинките си, показва проверка на Телеграф. Много звезди у нас са ставали свидетели или са били част от неприятни сцени на домашно насилие.

Най-фрапиращ е случаят със звездата от Х Фактор Сани Алекса, която се появи с окървавено лице в социалните мрежи. Тя бе смазана от бой от приятеля си швед Сами Кий Сверт. След като се прибират от сватба гаджето й я бие до кръв в дома си. Певицата разказва и за друг инцидент, когато е била пребита и лежала в болница.

Преди дни Рут Колева също се оплака от ударите, нанесени й от бивше гадже. Тя изтъква, че проблемите с домашното насилие съществуват отдавна и за това трябва да се говори повече. Оказа се, че Рут, която посвети цяло парче на насилваните жени, е била жестоко пребивана и то не веднъж.

Рени също е била жертва на тормоз от страна на мъжа си. Тя отрича той да й е посягал, но споделя: „Психическият тормоз е много по-силен и остава за цял живот“. Фолкпевицата допълва, че бившият й съпруг Борис остава най-голямата й любов, въпреки причинените травми.

Яна Маринова разказва, че е била посинявана в ученическите си години от малко по-големи момчета. Уличните бандити, по които си падала актрисата, успели да вгорчат живота й до такава степен, че от тогава хубавицата не иска и да чуе за кофти мачовци, които искат да контролират връзката.

Експоловинката на Жана Бергендорф се ожали пред съда, че е жертва на домашно насилие. Танцьорът Леандър Янес, познат като Лео заяви, че основна вина за домашните мелета има певицата.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *