Браво, Слави Трифонов! Шоуменът подпука наред политиците във фейсбук!

Слави Трифонов определено не е от хората, които си траят. Вижте какво написа в профила си във фейсбук шоумена по повод избора на членове на новия Висш съдебен съвет от парламентарната квота.

„Депутатите избраха 11-те представители на парламента в новия Висш съдебен съвет. Избраха ги с подсказване с пръсти, с вдигане на ръце, химикалки, очила и в пълно съглашателство между управляващи и опозиция (в медии се появиха снимки как депутати от ГЕРБ си подават знаци с ръце – б.р.). Избраха ги без обсъждане на качествата на кандидатите, без неудобни въпроси към тези със скандални дела, със спорна репутация и с неясен произход на притежаваното от тях имущество.

Омиротвореният господин с „чисто съдебно минало“ Волен Сидеров пробута и двете си номинации за членове на Висшия съдебен съвет. Честито, бате Волене! (един от номинираните от „Обединени патриоти“ е адвокат, другият – прокурор – б.р.)

И #КОЙ, след като тези дни си нае американски адвокати да го защитават по „Магнитски“, днес си нае и съдии и прокурори във ВСС. И на него – честито! – Въобще, на всички печеливши – честито!

А на останалите, които се надяват на независим кадрови орган на Темида: Не губете кураж, следващият тираж е след 5 години!“

Преди броени дни Слави Трифонов обяви, че започва да търси алтернатива на сегашните политици, с което даде ясна заявка за влизане в политиката.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *