Божидар Димитров си отиде броени дни, след като направи своя партия

Проф. Божидар Димитров почина неочаквано на 1 юли. Историкът си отиде от този свят, като вероятната причина за това е преживяна белодробна емболия.

Новината пръв съобщи Премиерът Бойко Борисов. Със силни думи се включи и Цветан Цветанов, който написа: „“Загубихме един голям българин. Сърдечни съболезнования на семейството и близките на Божидар Димиров. Почивай в мир, приятелю!“, написа с болка Цветанов.

Божидар Димитров си отиде броени дни, след като даде старт на собствен политически проект – партия „Кубрат“. Политическият проект бе учреден на 20 юни.

Проф. Димитров се вълнуваше много от това свое дело. Той сподели, че в партията членуват сериозни имена и личности. Проф. Димитров добави, че е очаквал към неговия проект да има много атаки от страна на „хейтъри и тролове“.

„Нали разбирате, че не мога да Ви съобщя имената на хората, които предполагам ще станат незабавни обекти на атаки, както в социалните мрежи от хейтъри и тролове. Мога само да Ви уверя, че 32-ма от тези 67 човека са Професори, има няколко Доценти, Гл. асистенти ии „Професори“ в занаята, който упражняват. Виждате докъде се стига. Бойко Борисов си купил остров в Гърция, а в същото време не забелязват, че аз имам три острова край Антрактида. Островите ми вероятно когато хейтърите тръгнат да ме атакуват ще се окажат в Тропиците“, пише като коментар във Фейсбук историкът.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *