Безмилостна е! ГОЛЯМАТА Лепа Брена направо попиля българските чалгарки! Каза им го!

Великата кралица на сръбския турбофолк Лепа Брена не спести нищо на т.нар. си „колежки“ от България. Доколкото изобщо можем да ги сравняваме.

Сръбкинята даде интервю пред българския журналист Мон Дьо и открито призна, че не се чувства никак впечатлена от нивото на българската поп фолк музика.

Тя заяви, че не смята българските певици за достатъчно добри. Нещо повече – Лепа е на мнение, че те показват повече гърдите си, отколкото гласовите си данни.

„Всички ваши певици изглеждат еднакви. Имате перфектни певици, но те трябва да дават на хората песен, а не гърди“, коментира Лепа Брена пред Мон Дьо.

Тя допълни, че никога не си е давала сметка колко е красива и винаги се е старала да очарова публиката с музиката, а не с визията си.

„Ние от Балканите, имаме един човешки орган повече от останалите хора по света – душата, допълни иконата на сръбската музика пред Мон Дьо. „Не съм вярвала, че ще преживея такава голяма любов, която ще се развие толкова бързо”. Така певицата определи отношенията със съпруга си Слободан Живойнович.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *