Бареков попиля Виктор Николаев и Антон Хекимян. Вижте какво за за тях екс водещият

Не е тайна, че макар да са колеги, между Николай Бареков, Виктор Николаев и Антон Хекимян няма перфектни отношения. Европедупатът Бареков не пести критиките си към Николаев и Хекимян, обвинявайки ги, че изпълняват политически поръчки на силните на деня.

Пловдивският политик говори пред в-к „ШОУ“ и сподели мнение, че двамата водещи е трябвало да последват пътя на колежката им Ани Цолова, която скандално бе свалена от ефира на Нова телевизия.

Той заяви, че не е сигурен дали има пръст в свалянето от ефир на Ани Цолова. Но смята, че нейните колеги в бТВ и Нова телевизия би трябвало да я последват.

„Не знам дали имам принос към нейното сваляне, но искам да попитам нещо. Защо Цолова падна жертва на борбата с корупцията в телевизията, а останаха Антон Хекимян и Виктор Николаев, които си прибраха перките след случая. То по тая логика да си бяха оставили и Цолова. Защо проверката на Виктор Николаев от НАП не беше огласена публично, както и на Хекимян?!“

„Искам да задам въпрос към големите телевизии: „Каква е логиката аз като евродепутат събрал 250 хил. гласа да не бъда поканен нито един път в тяхната медия през тези четири години?!“. За сметка на това Атанас Чобанов от „Биволъ“, който на същите избори като мен изкара 1000 преференции, цялата му партия имаха 12 хил. гласа, не слезе от екрана на бТВ и Нова телевизия. Е, тези телевизии уважават ли българските избиратели?“, добави Николай Бареков.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *