Баба Ванга с пророчества за 2018 година. ВИЖТЕ ГИ ТУК!

Безспорно Баба Ванга е призната за най-голямата ясновидка на своето време. Преди смъртта си през 1996 година българската пророчица прави предсказания за докъм 5079 година – годината, в която според нея ще дойде краят на света.

Огромна част от предсказанията ѝ вече са се сбъднали. Например това, че 44-ият президент на Щатите ще ебъде афроамериканец – прогноза, която Ванга е направила десетилетия преди Барак Обама да спечели през 2009 президентските избори в САЩ.

Още през 1989 Ванга предупреждава за терористичните нападения от 11 септември 2001. Твърди се още, че  тя е предсказала Брекзит и възхода Ислямска държава.

Предсказанията ѝ за новата 2018 година са две. Едното гласи, че Китай ще се превърне в световна сила номер едно, измествайки Америка от първата позиция. Второто пророчество казва, че на планетата Венера ще бъде открита нова форма на енергия.

Въпросът обаче е колко големи са шансовете предсказанията на пророчицата да се окажат верни? Първата прогноза относно Китай звучи логично, защото не една и две медии вече писаха, че Китай измества САЩ от водещата позиция в света. Британското списание „Икономист“ например нарече китайския правителствен шеф Си Цзинпин „най-силният човек в света“ – определение, което досега е било използвано само за американските президенти. Китай набира мощ и по отношение на икономиката. Още през 2015 производството на страната е съставлявало 15,6% от световната икономика.

Що се отнася до второто предсказание, то е по-скоро безпочвено. Според Ванга, на Венера ще бъде открит нов енергиен източник, мо понастоящем няма планове за експедиции на Венера, да не говорим за планове да се търсят някакви енергийни източници.

През 2018 година обаче „Parker Solar Probe“ – космическата сонда на американската агенция за космически изследвания НАСА – ще прави изследвания на Слънцето и за тази цел ще премине покрай Венера, така че нищо все още не е сигурно.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *