Баба Ванга със зловещи предсказания за 2018 година

Всяка година има предсказания от псевдо-учени и ясновидци, че краят на света ще настъпи. Най-много предвещания по тази тема се появиха през 2012 година.

Всички се надпреварват да предсказват кога ще настъпи Краят на Света.Това трябваше да се случи още през 2012 година и да загинем заради война между християни и мюсюлмани, а Земята трябваше да е ударена от огромен астероид.

Но всички тези прогнози не се сбъднаха. Сега редица медии насочиха поглед към пророчествата на баба Ванга. За 2018 година тя е оставила две предсказания, които кардинално могат да променят положението на нашата планета.

Апокалипсис през 2018 година – това е първото предсказание на ясновидката. Той няма да унищожи планетата. Според Ванга, с дейността си хората ще предизвикат екологична катастрофа, която ще започне да отнема човешки животи.

Петричката пророчица смята, че краят на света под формата на експлозия на Земята или сблъсък с друга планета ще настъпи през 5079 година, а дотогава земляните ще преживеят още няколко глобални войни.

Второто й предсказание е свързано с това, че на нашата планета ще започне Трета световна война, пише „Блиц“. Тя ще е свързана с войната със Сирия.

Апокалипсисът ще започне след края на сблъсъците в Сирия, в която ще има само един победител. Ще започне бунт, ще въстанат хора от много страни и ще настане хаос.

Именно в хаоса хората ще започнат да използват различно химическо и ядрено оръжие за масово поражение. В различните страни ще започнат въстания, хората ще извършват атентати и да свалят правителства. В резултат на тези действия Европа ще бъде унищожена, а САЩ ще изчезне като държава от световната карта.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *