Ако сте обвързани – избирайте секс играчките заедно с партньора си

Магията на интернет ни дава преимуществото да пазаруваме в уюта на дома си. Това е много важно, що се отнася до пазаруването на секс играчки. Изборът от безкрайния асортимент може да се превърне в истинска любовна игра, без да е необходимо вие и вашият партньор да излизате от зоната си на комфорт.

Самото преглеждане на рецензиите към секс артикулите в любимия ви сексшоп ще допринесе за вашето либидо и неминуемо ще ви сближи като двойка. Лъскавите снимки и реални детайли могат да ви дадат доста добра представа за самата играчка, а от тук и да разбудят фантазиите ви за това как да я приложите след това. Според избора ви, може да определите и ролевата игра, която ще използвате като секс стимулация, и да се подготвите предварително.

Друга игра, която ще приповдигне желанието ви, е да познаете каква играчка би искал да притежава всеки от вас. Изберете артикула, който смятате, че партньорът ви би искал да изпробва, а в допълнение към игривия и палав аспект на тази малка игра, ще кажем, че това ще ви позволи индиректно да разкриете фантазиите, които все още не сте посмели да споделите!

Не се свенете и не бъдете дискретни.

В секс магазина вие имате възможност да откриете нови начини за удоволствие и дори нови определения за това, което означава „соло изживяване“. Някои принадлежности на BDSM, например, ще ви покажат, че възможностите за това са огромни. Белезниците са чудесен артикул, чрез който може да изследвате сдържаността си, а има и маски за очи – за укрепване на останалите ви сетива и т. н. и т. н… Възможностите са безкрайни и стига да имате желание може да опитате от всичко.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *