Предимствата на фирма за преместване

На всеки човек рано или късно му се налага да наеме фирма за преместване. Независимо дали става въпрос за офис или за дома, хамалите са винаги на среща. На пазара можете да видите огромен брой фирми и най-вероятно се чудите кое как да изберете. В следващите редове ще споделим с вас няколко кратки съвета, с които можете да прецените дали фирмата, която сте избрали, е вашата. 

Потърсете за препоръки 

Това лесно можете да направите в интернет. Просто напишете името на избраната фирма и вижте какво пишат хората за нея. Повечето клиенти оставят мнение, било то негативно или положително. Това е, с цел да се направи препоръка или пък да се предпазят други хора. Самите фирми го знаят и дори насърчават своите доволни клиенти за това.

Образуването на цените 

За всяка фирма за преместване са важни цените. Колкото по-ясно са описани те, толкова по-добре. Така знаете за какво точно плащате и няма да останете накрая неприятно изненадани. Разбира се, всяка крайна цена зависи от конкретния случай и услугите, които ще се очакват от избраната фирма, но е добре да има един ориентировъчен ценоразпис. 

При повечето фирми, цените са обикновено на час. За да наемете хамали в София, трябва да им осигурите поне 2 часа заетост, което е около 30 лева. Вече в зависимост от това какво ще се премества и имали тежки предмети за преместване е вероятно да получите и други оферти. 

От значение е дали имате свой транспорт или дали ще се възползвате от такъв на избраната фирма. Разбира се, повечето хамали предлагат услуги по преместване и извън София. Основната величина при изготвянето на оферта тук е разстоянието. За всеки километър от София се таксува около различно, между 0,90 и 1,70 лв. на километър. 

Предлагане на конкретни услуги за вашия случай 

На последно място е добре да изберете фирма за преместване, която може да отговори на вашите нужди. Ако става дума за опаковане, то е хубаво да се поинтересувате какви са възможностите. Стандартно се предлага опаковане на различни предмети, независимо колко големи са те. Най-често с бъбъл фолио ( пуканково фолио / фолио с балончета ), но ако става въпрос за по-крехки неща, използване и допълнително стреч фолио, с което да се гарантира фиксирано положение и безопасност. 

Разбира се, важно е да не се ограничите само да опаковането. Хубаво е фирмата да предлага различни услуги, с които да е полезна и да се възползвате и по принцип от нея. Намерите ли своята фирма за преместване, то ще си спестите редица главоболия. 

Комуникативност 

На последно място бихме поставили и възможността да имате различни начини за свързване. Ако фирмата има оставен телефон, имейл, адрес, това е показателно, че тя наистина е сериозна и не става въпрос за измамници. Лесната комуникация е именно това, което ще спечели доверието ви. 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *