Малки тайни за влудяващ секс

Забравете за клишето, че сексът между двама обичащи се хваща рутина с годините, която не може да бъде разбита. Е, знайте, че може! Важно е да искате това. Сексът може да бъде влудяващ дотолкова, че да продължавате да желаете само нея или него, години наред. Съветите за постигане на това са простички:

Взаимност по време на сън

Загръщайте се с една завивка и спете така. Това е вашето лично време, през което сте неотлъчно заедно, за разлика от многото часове през деня, когато няма как да сте заедно толкова, колкото ви се иска. Когато спите гушнати, по някое време нощем отново може да пожелаете да се отдадете един на друг. Случва се, и то честичко, без да страдате от сънливост или да се будите недоспали. Напротив – сексът дава енергия и сили за предстоящия ден.

Думичките

По време на секс и преди това всеки комплимент действа възбуждащо – и за двата пола! Колкото до мръсните думички… тук трябва да сте наясно с това какво би отблъснало партньора или партньорката, за да го избягвате. Иначе рискувате обратен ефект.

Артикули от сексшоп Passion.bg

Експериментирайте! Атрибутите в секс магазините не са само за мастурбиране. На практика, всяка двойка може да се забавлява с тях. Някои от тях дори са крайно необходими, за да имате качествен секс без травми, например лубриканти за анален секс. Ще я влудите, ако стимулирате клитора ѝ не само с език, но и със секс играчка, докато прониквате в нея. И много, много други идеи има, стига да отпуснете фантазията си на воля. Надникнете в асортимента на онлайн секс магазин и ще видите неща, за които може дори и да не сте подозирали, че съществуват…

Без егоизъм – давайте безрезервно!

Ако задоволявате само себе си и не мислите за половинката си в леглото така, както за своето собствено удоволствие, един ден може да се окажете изоставени. Влудяващият секс е 100% взаимност!

Без (или поне по-малко) телевизия, цигари и алкохол

Чували сте, че алкохолът, телевизорът и готовата, полуфабрикатна храна, развалят хубавата компания. Опитайте без тях и ще се изненадата от своята издръжливост в секса. Заложете на витаминозни храни и натурални подсладители, например – мед.

Позите

Всяка двойка си има любими пози. Това обаче не трябва да ви ограничава да пробвате и нови. И когато се „изчерпате“, това не означава, че сте се застопорили на едно място. Просто повтаряйте всичко, което ви харесва. Никой не се оплаква от приятното, нали?

Неочаквани ерогенни зони

Опитайте да докосвате с език пръстите на партньора или другаде по тялото, на места, които не са „обичайни“. Истината е, че винаги можете да учудите себе си, намирайки все повече нови местенца, от които кожата да настръхне…

Теренът

Нима сексът винаги трябва да е на закрито? Помислете си какъв би бил под слънцето или звездите, на място, различно от ежедневното. Доколкото ви позволяват средствата, няма ограничение за терен, където може да се сътвори страхотна любов!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *