Кулагин попиля ВИП-овете – не прости нищо на Ваня Костова, Папи Ханс и останалите

Скандалният гримьор Валентин Кулагин бе голямат атракция на сезона във ВИП Брадър. Джендърът усилено лазеше по нервите на всички съквартиранти, замесвайки се в куп скандали. Логичното се случи и в един момент той бе изгонен от Къщата, благодарение на зрителите и техния вот.

Иначе с него определено не бе скучно. Кулагин се скара с абсолютно всеки съквартирант в Къщата, а с Ваня Костова дори стигна до бой и размяна на удари.

Джендърът не спря да обижда ВИП-овете и след излизането си от Къщата. Той непрекъснато отправя словесни атаки чрез социалните мрежи.

За Ваня Костова той казва, че естрадната легенда е “неуравновесена, злобна и агресивна”. Гримьорът добавя, че Ваня е лишена от каквото и да е възпитание или хигиенни навици, което е недопустимо за жена на 60 години. Той смята, че нейното поведение не бива да бъде толерирано.

А защо Кулагин наричаше Папи Ханс с женски имена? За писателя с истинско име Константин Трендафилов Кулагин казва: “А как да наричам мъж, който си слага ролки на главата и се клизмира по 2 часа в банята?”

Джендърът не прости и на младия рапър Атанас Колев, който принципно гледа да избягва конфликтите в Къщата. Кулагин смята, че всичките успехи на Наско се дължат единствено на връзката му с Мария Илиева.

Папи Ханс с колосална заплата, издържа родителите си

Силни думи гримьорът отправи и по адрес на кулинарката Божана Кацарова. За нея Кулагин казва, че тя има “деградиращо и упадъчно поведение, неприсъщо за жена”. Той добавя, че Божана си е показвала гърдите пред цяла България и се е напивала до припадък. Освен това, тя яде с пълна уста и няма никаква култура за хранене, макар да е готвачка.

Е, това са само част от нещата, които джендърът Кулагин разкри за останалите ВИП-ове. Той опроверга слуховете, че в миналото е бил бодибилдър, а също така и че е крал козметика от магазин. А кой е вашият фаворит във ВИП Брадър?

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *