„Супер жалък“! Чуйте песента, която съквартирантите посветиха на треньора Ричард

Ричард Величков е тазгодишният участник във ВИП Брадър, който отчаяно иска да стане известен и не се срамува да го повтаря непрекъснато. 24-годишният треньор от Мадан си е поставил за цел да стане супер популярен, което вече му донесе не един и два прякора, най-милият от които е Ричи Известното.

Фитнес маниакът влезе в конфронтация със съквартирантите си, казвайки, че е бил интимен с моделката Розмари. След това той се отметна от думите си, признавайки, че е излъгал, но скоро след това отново се върна към тях, този път изтъквайки, че е искал да запази честта на Роузи, но след това е решил, че няма да лъже.

Любопитното в случая е, че Розмари отрича да е правила секс с него, съквартирантите също не му вярват особено, но дори и Ричард да казва истината, постъпката му не е никак мъжка и оронва престижа на младата жена. Ако са спали заедно, редно е той като мъж да замълчи по този въпрос, а не да обсъжда темата наляво-надясно и то в национален ефир.

Затова не е изненада, че съквартирантите му посветиха песен, която определено ще се помни дълго. Ако все още не сте слушали „Супер жалък“, сега е моментът да го направите. Гарантираме, че ще ви бъде забавно.

loading...

One thought on “„Супер жалък“! Чуйте песента, която съквартирантите посветиха на треньора Ричард

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *