Появиха се голи снимки на Катето Евро! Вижте я как лежи без дрехи върху домати (СНИМКИ)

Имаше време, когато актрисата Катето Евро бе един от големите секссимволи на българското кино. Всички я помним от великия филм „Оркестър без име“. С него тя изгради кариера на родната сцена и влезе в сърцата на българите.

Родните мъже винаги са я харесвали. Тя е красива, сладка, с готин характер и хубаво чувство за хумор. Как да не я искаш за гадже? Дори сега, когато вече е в по-напреднала възраст, Катето остава много хубава жена и със страхотен характер. Тя с кеф се грижи за своето внуче и поддържа къщата си на село.

loading...

Агенция ПИК се натъкна на фотографии на Катето, където тя позира гола и без дрехи пред списание „ЕВА“. Фотосесията е направена преди цели 17 години, трябва да уточним. И макар „ЕВА“ да е женско списание, със сигурност и мъжете са оценили подобаващо хубавите форми на актрисата.

А ето какво споделя тя с днешна дата: „Тогава съм била на 45. Не си спомням чие беше решението да съм полупокрита с черен сатенен чаршаф, във всеки случай не аз настоявах. Иначе това беше генерална репетиция за корицата, на която съм гола върху доматите (отново „Ева“, от септември 2006), които толкова обичам и отглеждам“, споделя с днешна дата Евро.

„И никак не съм се притеснявала да покажа тялото си, дето се вика, мога и сега, нищо че съм вече на 61. Не зная само дали няма да стана за смях пред внучката ми, която може да реши, че баба й е тотално изтрещяла, щом се снима гола. Не съм си променила теглото с повече от 2-3 килограма, спортувам и се поддържам в добра форма“, допълва актрисата.

Въпросните сексапилни снимки с участието на Катето Евро можете да видите в статията на колегите от ПИК.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *